Bli en Share a way-partner!

Har du en blog, webbsida, nyhetsbrev, Youtube-kanal, Instagram eller någon annan media som har följare som shoppar online? Då är vårt partnerprogram det bästa sättet för dig att förtjäna pengar på lång sikt. Genom att bli en Share a way-partner kan du tjäna pengar när du sover. Hur häftigt är inte det?

Dina följare lär sig att shoppa smartare på nätet och du får bonus för alla dina följares köp som de gör online under två års tid. Tänk dig att du får pengar varje gång en av dina läsare bokar en hotellvistelse eller köper en ny dator. Du kan följa med dina följares bonus under två år i vår partner-admin. Desto mer de shoppar, desto högre bonus får du. Den största skillnaden mellan Share a way och en normal affiliate deal är att när du väl får in en medlem, tjänar du för alla användare som handlar i två år från den dagen användaren registrerar sig.

Börja ett marknadsföringssamarbete med oss

Exempel:
Affiliate cookie – 30 dagar
Bonusway partner cookie – 2 år

partnerprogramm

Vad är Bonusway?

Bonusway är lite av ett bonuskort online. Vi ger pengar tillbaka i rena pengar på alla dina online-shopping. Vår service har mer än fyra miljoner användare och vi samarbetar med över 8000 nätbutiker. Bonusway finns i 16 länder. Dessa är

Sverige, Finland, Danmark, Ryssland, Turkiet, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Ungern, Tjeckien, Slovakien, Vitryssland, Ukraina och Kazakstan.

Hur får vi pengar?

Nätbutikerna betalar ut en försäljningsprovision till oss varje gång en medlem genomför ett köp via oss. Den försäljningsprovision vi får från nätbutiker vi delar med våra kunder i form av bonus. Som vår partner tjänar du 50% av vår vinst under denna tvåårsperiod från alla dina användare.

Vad betyder tvåårsperioden egentligen?

Tvåårsperioden startar från den dagen en användare blir medlem via din länk. Låt oss säga att användare X blir medlem 26 maj 2018. Då tjänar du 50% av vår vinst från användaren fram till den 26 maj 2020. Användare Y blir medlem via din partnerlänk 19 juli 2018, och då tjänar du på användare Y:s shopping fram till 19 juli 2020. Tidsperioden börjar från dagen användaren blir medlem och slutar två år från den dagen. Detta innebär att du alltid kan marknadsföra oss att göra relationen längre. Smart eller hur?

Fördelar med Share a way

• Vi delar intäkterna vi får med våra partners. Därför vill vi uppmuntra våra partners att uppnå högkvalitativt, långsiktigt partnerskap. Denna modell ger våra partners bästa möjliga avkastning. Du kan samarbeta med oss när som helst i vilken kanal du vill.
  • Du kommer att få en provision på alla dina följares köp.
  • Istället för en 30 dagars affiliate cookie, kommer du att använda en 2 års cookie.
  • När dina följare registrerar sig på Bonusway, erbjuder vi dig 50% av intäkterna från dina följares inköp, i två år. I genomsnitt innebär det att du får cirka 200 kr per aktiv användare.
  • Ju mer aktiva användare du rekryterar till Bonusway, desto mer tjänar du. Till exempel, från endast en aktiv användare med stort rese-intresse, kan du tjäna upp till 2000 kr.
  • Detaljerade rapporter. Du kommer ha tillgång till ett admin-system där du kan spåra din realtidsvinst. Från en detaljerad rapport ser du också hur mycket du har tjänat på en enda användare.

Hur böjar jag?

Att börja samarbetet är snabbt och enkelt.

1. Skapa ett konto
Skapa ett konto genom att skriva din bloggs, hemsidas eller nyhetsbrevs namn (ad space name) samt din e-postadress. Slutligen väljer du Bonusway.se till din reklamsida.

2. Logga in
När du har skapat ditt konto får du ett lösenord och en kod (partner code) till din e-post. Logga in genom att använda din e-postadress, ditt lösenord och din kod.

3. Hämta din länk
Hämta din personliga länk.

4. Uppmuntra dina läsare att registrera sig och shoppa
Du uppmuntrar dina läsare att gå med via din länk och att shoppa via Bonusway.

5. Tjäna på alla dina läsares köp

Kom med och stöd Nordens största bonusprogram.

Om du har några som helst frågor kan du kontakta info@bonusway.se.

Gå med nu