Om Bonusway

Hur Fungerar Bonusway?

Bonusway.se är en helt kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få pengar tillbaka på dina inköp online.
När du köper något, till exempel från Nelly för 2500 kronor, får du 100 kronor i bonus via oss. Om du gör en bokning med Hotels.com för 5000 kronor, får du 250 kronor i bonus. Observera att bonusen räknas av varans eller tjänstens pris exklusive moms och frakt. När du har fått bonus för över värdet av 150 kronor, kan du att få beloppet överfört till ditt bankkonto.
För att få bonus, behöver du bara komma ihåg att logga in på Bonusway.se eller Bonusway appen, och klicka dig därefter vidare till webbutiken genom oss. Vår tjänst är gratis och enkel, och kräver enbart några extra klickningar.

Varifrån kommer pengarna jag får tillbaka? 

När du klickar till en webbutik via vår tjänst, identifierar webbutiken att du är en användare av Bonusway och betalar därefter oss en försäljningsprovision för dina inköp. Vi delar försäljningsprovisionen med dig, så att du får pengar tillbaka. Vår tjänst fungerar på samma sätt som fysiska bonuskort, fast online.
Bonusen som vi ger ut är inte bonuspoäng med begränsade tillämpningar. Vi betalar bonus fullt ut och i riktiga pengar till ditt bankkonto eller Paypal, så att du kan använda dem när du vill.

Om Bonusway

Bonusway.se är en svensk version av det finska företaget Bonusway.fi. Bonusway grundades i Finland 2011 och hette då Suomen Ostohyvitys. Utöver Sverige och Finland finns Bonusway även i Danmark, Nederländerna, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen, Polen och Ungern. Alla länder tillsammans har över 5 miljoner användare. Huvudkontoret hittar du på Tallbergsgatan 2 A i Helsingfors.